Angela Grimaldi

Kvinnlig hög chef inom globalt industriföretag

Gunilla är en kvinna med en stark och energisk personlighet och full av energi och som inte är rädd för att vara uppriktig mot dig, vilket reflekteras i sättet på vilket hon coachade mig (vilket passade min egen personlighet som ibland är orubblig och “all over the place”).

Hon var alltid uppriktig och var inte rädd att utmana mig (vilket jag kände att hon inte var men på ett professionellt artigt sätt) och hon engagerade sig mycket i samtalen genom att ställa en mängd frågor, ibland svåra sådana.

Hon har gott minne/anteckningar och kunde ofta koppla tillbaka till tidigare diskussioner vi haft och se den röda tråden mellan tidigare och nuvarande ämnen i nya diskussioner när hon såg att det skulle innebära “lärande/upplevelse/genombrott/repetition” för mig, men hon gav mig inte svaren till vad den röda tråden var mellan de tidigare och nuvarande diskussionerna utan snarare guidade mig att hitta den själv genom att tillhandahålla de verktyg som behövdes för detta.

En sak som jag kände gav mig mycket förståelse och som skapade genombrott för mig var när vi inte var säkra på att vi pratade ‘samma språk’. Då brukade hon dra paralleller till metaforer vilket gör det lättare att förstå både hennes och min syn eller använda blädderblock vilket är bra – så vi blev säkra på att vi pratade samma språk. Hon började alltid med att fråga vad jag ville få ut av coaching sessionen och avslutade med att fråga om jag tyckte att jag nått dit.